bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Laserjet P1109W

Snel en voordelig inkt voor de HP Laserjet P1109W bestellen en laten bezorgen? Via deze Inktvergelijker ontdek je de beste leveranciers en kortingsacties voor cartridges en toners voor elke printer. Op deze manier koop je gemakkelijk goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt geschikt voor de laserjet p1109w in oktober 2024. Tevens bekijk je op deze pagina slimme bespaartips, specificaties betreffende imitatie inkt en veel voorkomende storingen.

  • Inkttoners vind je al vanaf €46,25.
  • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de laserjet p1109w: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
  • Bij veel aanbieders kies je uit het huismerk of originele inkt van HP.
  • Kloon inkt is lager geprijsd en er zit vaak meer inkt in. Je bespaart tot wel 60%.
  • Een veel besteld inktproduct is de ACTIE! HP 85A CE285A Zwart.
  • Advies: kies voor een voordeelverpakking.

Onderwerpen: Vind de goedkoopste inkt voor HP Laserjet P1109W | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan ik gebruiken in een laserjet p1109w? | Inkt vervangen in 5 stappen | Huismerk inkt bestellen | Bekijk de veelgestelde vragen

MerknaamHP
Serielaserjet
Modelnummerp1109w
Categorie printerLaser
Vaak gekochte tonerACTIE! HP 85A CE285A Zwart
Prijsindicatie €€

Goedkoopste HP Laserjet P1109W printerinkt bestellen (oktober 2024)

Printen is nu eenmaal duur. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost je circa €0,04 – €0,06 en eentje met kleuren doorgaans €0,10 – €0,12 voor een afdruk. Dankzij de goedkoopste HP Laserjet P1109W toners kan iedereen eenvoudig geld besparen. Een merkdealer / winkel binnenlopen om daar inkt aan te schaffen is in veel gevallen erg duur. Je kunt veel geld besparen wanneer je jouw inkt online koopt. Dat toont de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In het bijgesloten overzicht check je toonaangevende online leveranciers waar je moeiteloos en direct jouw patronen kunt kopen. Per verkooppunt kan je zien of ze navulbare inkt of ook originele a-merk producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Nog voordeliger printen met de laserjet p1109w? Hieronder bieden we een aantal trucs om nog goedkoper te kunnen printen.

  • Ga voor namaak inkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en je bespaart tot wel 65%.
  • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kleureninkt is duur.
  • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie snelle modus. De kwaliteit is iets minder, maar je verbruikt veel minder inkt.
  • Test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Garamond.
  • Print dubbelzijdig. Zo kun je tot 50% papier besparen.
  • Trek de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Wat is geschikte inkt voor de laserjet p1109w?

Zie je een berichtje dat de inktvoorraad op is? Advies: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad kun je vaak nog wel even negeren. Ga dus niet direct over tot het vervangen van de inkt. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en start pas met het vervangen wanneer de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP Laserjet P1109W is een laserprinter. Hij print op basis van toners. Check eerst welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Vervolgens is het belangrijk dat je weet welk type je nodig hebt. Dit is simpel uit te zoeken.

  1. Je kunt het handigste zoeken op tonernummer / fabriekscode. Dat staat vermeld op alle inktpatronen.
  2. Zoek op het printertype. In dit geval de p1109w uit de serie laserjet van HP.
  3. Check de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij veel aanbieders zoals printershop en Inktdiscount.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Deze zijn goedkoper en hebben meer volume (inhoud). Meer details daarover vind je hier.

TypeKleurInfo
HP Laserjet P1109W CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Hemelsblauw en RAL 5026.
HP Laserjet P1109W MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Pastelviolet en RAL 3028.
HP Laserjet P1109W YellowGeelGele inkt voor tinten als Bremgeel en RAL 1015.
HP Laserjet P1109W Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met beschikbare inkttoners voor de laserjet p1109w.

Populaire toners voor in een laserjet p1109w.
Wij hebben de volgende ontdekt die werken met deze printer.

  1. HP 35A (CB435A) toner zwart
  2. 2x HP 35A (CB435A) toner zwart


Voordelige HP Laserjet P1109W toner vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Start dan het proces om de toner te plaatsen. Verderop zetten we een handige uitleg met alle benodigde informatie.

Uitleg toners laserjet p1109w vervangen

  1. Welke kleur is aan vervanging toe?

    De PC toont je welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

  2. Lege toner onttrekken

    Open de printerkast en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

  3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

    Haal de nieuwe toner uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het plasticje zoals je kunt lezen in de instructies.

  4. Nieuwe inkttoner in de printer plaatsen

    Plaats het patroon in de printer. Zorg dat het goed vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

  5. Installatieproces

    De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Wanneer het allemaal gelukt is geeft de printer het huidige inktniveau aan. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP Laserjet P1109W

Beste HP Laserjet P1109W huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw laserjet p1109w? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Kies voor een van deze twee: originele inkt van HP of huismerk toners. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, bevat vaak meer inkt en komt vaak net zo goed uit de test als originele inktpatronen.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn ingezamelde oude merkproducten die opnieuw zijn gevuld en getest. Je kunt hiervoor terecht bij betrouwbare leveranciers en ze zijn doorgaans voordeliger. Een huismerk product is tot het maximale niveau vol, wat bij de grote merken niet het geval is. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De afdruk is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van originele inkt. 

Issues bij het installeren van een huismerk toner
Af en toe krijg je een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen toners gebruikt. Een melding kan je negeren en wegklikken. Loop je alsnog tegen problemen aan? Je leest op deze pagina enkele praktische adviezen.

  1. Check of je de goede namaak toner hebt gesteld. Schrijf het modelnummer op en controleer of deze strookt met de originele inkt.
  2. Kies ervoor de printer te resetten. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
  3. Loop nog eens na of de inkttoner goed is vastgeklikt.
  4. Bij de wat meer recente printers moet je wel eens eerst een afdruk maken met originele inkt. Als dat is gelukt kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
  5. Onderzoek of je het dopje / plastic hebt weggedaan.
  6. Maak de contactpunten schoon met een zachte droge doek.
  7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
  8. Reinig de verstopte printkop.

Veelgestelde vragen

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, wat kan ik doen?
Verschillende printers printen geen zwart-wit zodra de kleureninkt op is. Dat is niet erg handig. Er bestaan meerdere lifehacks. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor zwart en wit printen. Is dit geen optie? Plak een zwart tapeje op het plastic venstertje van de lege HP Laserjet P1109W toner.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de laserjet p1109w?
Nieuwe apparaten hebben een intern reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Zo komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Maandelijks de HP toners er even in en uit halen wordt ook geadviseerd. Je product indiceert als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook in de slaapstand kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de HP Laserjet P1109W bijvullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare artikelen te koop. We hebben het hier over cartridges of toners die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. In de regel kan je het navullen ook laten doen bij winkels die daar de juiste materialen voor hebben. Deze experts faciliteren betaalbare huismerk artikelen in plaats van originele HP toner-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de laserjet p1109w?
Een printapparaat op de juiste manier installeren gaat tegenwoordig erg eenvoudig. In de regel herkent een windows laptop of Mac de printer direct na het aansluiten. Zorg wel voor de geldige printersoftware. Dit is te downloaden via de bijgeleverde CD van HP. De betrouwbare printer drivers voor de laserjet p1109w kan je altijd vinden op de website van HP. Op de service- en updates pagina tref je daarnaast handige info zoals een gebruiksaanwijzing, de juiste instellingen en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de laserjet p1109w?
Een printerstoring is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Dergelijke error-codes zijn te benaderen via de service en ondersteuning pagina van de leverancier. Bekende HP Laserjet P1109W storingen zijn; printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, geen wifi, geen inkt, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, langzaam, cartridgeprobleem.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De huidige HP (multifunctionele) printers werken met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Belangrijkste voordeel hiervan is dat ze ook werken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De laserjet p1109w WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Daarnaast kan je ook printen en scannen via de app op je telefoon of tablet.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Er bestaan meerdere merken die een inkt-abonnement aanbieden. Ze sturen dan per 4 weken, 4 keer per jaar of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe goedkope toner. Zodoende zit je nooit zonder inkt en heb je zekerheid dat de printer het doet. Je hebt diverse toner abonnementen. Van goedkoop (15 prints per maand) tot exclusief (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie